Kuchnia Narodowa
Więcej
SYROPY I HERBATY
Zimowy poncz z białego wina
Dada 15 min. średnia
Imbirowa herbata z czarnym pieprzem
Dada 15 min. niska
Syrop z czarnego bzu
Dada — średnia
Syrop z mniszka lekarskiego (miód)
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
Syrop z kwiatów czarnego bzu
Winogronowy syrop
Zuzka — średnia
Imbirowa herbata
Norika 25 min. niska
Syrop z aronii
Bożonarodzeniowy poncz
Dada — wysoka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
CIASTA
Fale Dunaju
CIASTA KREMOWE
Kokosowe kawałki
RYBY
Kotleciki rybne
Biszkoptowe ciasto
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się