Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Dada — niska
Winogronowy dżem
Zuzka — średnia
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Marynujemy grzyby
Dada — średnia
Kiszone ogórki
Dada — wysoka
Nakładany chrzan
Michal 30 min. niska
Konserwujemy ogórki
Konserwujemy pikantne ogórki
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Dada 15 min. niska
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
MAKARONY
Tarhonya
Ciastka kokosowe w waflach
CIASTA
Wielkanocny warkocz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekany kalafior z twarogiem
Mleczne ciastko
SOSY
Groszek na gęsto z niedźwiedzim czosnkiem
RYBY
Dorsz z sosem holenderskim
Kluseczki z kiszoną kapustą
Twarogowy deser z brzoskwiniami
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
Łosoś w cieście ziemniaczanym
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie