Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Dada — niska
Winogronowy dżem
Zuzka — średnia
Nakładany chrzan
Michal 30 min. niska
Konserwujemy pikantne ogórki
Dada — średnia
Kiszone ogórki
Dada — wysoka
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Konserwujemy ogórki
Marynujemy grzyby
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Dada 15 min. niska
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
ROLADY
Kasztanowa rolada
WIEPRZOWINA
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Szpinakowe naleśniki z sosem serowym
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie