Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA
Trójkąciki z powidłem
Zuzka 1 h. 10 min. niska
Pokaż przepis
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Piernikowe ciasto
Jurgason 60 min. średnia
Malinowe kratkowane ciasto
Dada 50 min. niska
TORTY
Dwukolorowy tort
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Domowe słodkie fornetti
Dada — niska
Kratkowane ciasto powidłowe
Editka 50 min. niska
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Jurgason 45 min. niska
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Bananowo - migdałowe ciasto
Jurgason 45 min. wysoka
BABECZKI
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
Kruche klejone kółeczka
Ciasto orzechowo - karmelowe
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
WYROBY CUKIERNICZE
Kokosowy pień
SAŁATKI RYBNE
Sałatka z tuńczykiem i selerem naciowym
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ciecierzycy z kolendrą
Gryczane kółeczka z dżemem
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
KURCZAK
Piersi z kurczaka zapieczone z serem i śmietaną.
ZUPY JARZYNOWE
Zupa brokułowa z lanymi kluskami
WIEPRZOWINA
Pieczone marynowane żeberka
PASTY
Pasta z sera Lazur
Kalarepowo-marchewkowa zupa
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się