Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA
Trójkąciki z powidłem
Zuzka 1 h. 10 min. niska
Pokaż przepis
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Piernikowe ciasto
Jurgason 60 min. średnia
Malinowe kratkowane ciasto
Dada 50 min. niska
TORTY
Dwukolorowy tort
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Domowe słodkie fornetti
Dada — niska
Kratkowane ciasto powidłowe
Editka 50 min. niska
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Jurgason 45 min. niska
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Bananowo - migdałowe ciasto
Jurgason 45 min. wysoka
BABECZKI
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
Kruche klejone kółeczka
Ciasto orzechowo - karmelowe
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
Upiorne palce wiedźmy
KURCZAK
ActiFry Piersi z kurczaka ze szpinakiem
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
DODATKI ZIEMNIACZANE
Amerykańskie ziemniaki
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
WIEPRZOWINA
Pieczona rolada wieprzowa
Paluszki z białek
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
WOŁOWINA
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się