Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Trójkąciki z powidłem
Zuzka 1 h. 10 min. niska
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Piernikowe ciasto
Jurgason 60 min. średnia
Malinowe kratkowane ciasto
Dada 50 min. niska
TORTY
Dwukolorowy tort
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Domowe słodkie fornetti
Dada — niska
Kratkowane ciasto powidłowe
Editka 50 min. niska
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Jurgason 45 min. niska
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Bananowo - migdałowe ciasto
Jurgason 45 min. wysoka
BABECZKI
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
Kruche klejone kółeczka
Ciasto orzechowo - karmelowe
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ŚNIADANIOWE KASZE
Czekoladowy ryż w parowarze
Rumowe biszkoptowe kuleczki z rodzynkami
Ciasteczka kokosowe
SŁODKIE ŚNIADANIA
Świąteczny keks
SOSY
Gęsty dodatek z czerwonej soczewicy i niedźwiedzim czosnkiem
KLUSKI NA PARZE
Pyzy ziemniaczane
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z boczniaków ze śmietaną
WIEPRZOWINA
Grillowany hamburger w domowych bułeczkach
Soczewicowy masala dal
Bezy z piany z bitą śmietaną
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie