Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA
Trójkąciki z powidłem
Zuzka 1 h. 10 min. niska
Pokaż przepis
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
Dada 1 h. 30 min. wysoka
Piernikowe ciasto
Jurgason 60 min. średnia
Malinowe kratkowane ciasto
Dada 50 min. niska
TORTY
Dwukolorowy tort
Michal 1 h. 30 min. wysoka
Domowe słodkie fornetti
Dada — niska
Kratkowane ciasto powidłowe
Editka 50 min. niska
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Jurgason 45 min. niska
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Bananowo - migdałowe ciasto
Jurgason 45 min. wysoka
BABECZKI
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
Kruche klejone kółeczka
Ciasto orzechowo - karmelowe
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
Ziemniaki smażone na maśle
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Laskowe dukaty
WIEPRZOWINA
Steki z wieprzowiny
Kremowe czereśniowe ciasto
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka mieszana z kuleczkami sera
Selerowo marchewkowa surówka z serem
Oryginalny polski bigos
Ciasteczka winne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się