Delikatne ciasto z migdałowym korpusem, bananami, waniliowym kremem oraz bitą śmietaną.
Pichcił
Jurgason
Czas przygotowania
45 min.
Trudność
wysoka
Przepis na kruche kółeczka upieczone z dżemem i orzechową pianką. Idealne jako ciasteczka świąteczne.
Pichcił
Jurgason
Czas przygotowania
45 min.
Trudność
niska
Przejrzysty przepis na przygotowanie fantastycznego ciasta o piernikowym smaku.
Pichcił
Jurgason
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
średnia
Ciasto z bogatym owocowo-orzechowym nadzieniem.
Pichcił
Dada
Czas przygotowania
1 h. 30 min.
Trudność
wysoka
Fantastyczny przepis na tort z kakaowego korpusu i kremu z białej czekolady i twarogu.
Pichcił
Michal
Czas przygotowania
1 h. 30 min.
Trudność
wysoka
Tradycyjny bożonarodzeniowy wypiek z dżemem z nietradycyjnego ciasta.
Pichcił
Dada
Czas przygotowania
—
Trudność
niska
Kochacie słodkie? Przygotowanie tego ciasta jest prawdziwym wyzwaniem, ale nagrodą będzie niepowtarzalny smak prawdziwego karmelu. Ciasto piecze się na małej blasze o rozmiarach 20x25 cm. Jeżeli chcecie więcej porcji, dawkę trzeba podwoić.
Pichcił
Jurgason
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
wysoka
Proste ciasteczka z drożdżowego ciasta nadziewane słodkim powidłem.
Pichcił
Zuzka
Czas przygotowania
1 h. 10 min.
Trudność
niska
Tradycyjne ciastka bożonarodzeniowe, które, tak jak dla mnie, będą niezapomnianym wspomnieniem dla waszych dzieci. Przepis ten w niezmienionej formie istnieje już od ponad 50 lat.
Pichcił
Norika
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
średnia
Wyśmienite orzechowe ciasto nadziewane kawowo - karmelowym kremem.
Pichcił
Jurgason
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
wysoka
Ciasteczka z francuskiego ciasta wypełnione słodkim nadzieniem.
Pichcił
Dada
Czas przygotowania
—
Trudność
niska