Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Faszerowana wieprzowa rolada
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Jajeczny warzywny salceson
Dada — średnia
Bagietka nadziewana bryndzą
Rolada z szynki
Hamburgery wieprzowe
Zuzka 30 min. średnia
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
KURCZAK
Kapusta włoska na gęsto z kawałkami mięsa drobiowego
ZUPY JARZYNOWE
Kwaśna zupa ziemniaczana
CIASTA
Jabłkowe ciasto z budyniem i posypką
CIASTECZKA
Marcepanowe serduszka z migdałową polewą
DODATKI WARZYWNE
Duszona miodowa kapusta
Grillowany ser dojrzewający z orzeszkami ziemnymi
Pikantne skwarkowe pogacze
Słodko - kwaśna zupa z ziemniakami i ciecierzycą
Ciasto twarogowe
Ćwikła z serem Feta
Galaretka z wina
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się