Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Nakładany hermelin
Zuzka 20 min. niska
WIEPRZOWINA
Faszerowana wieprzowa rolada
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
Jajeczny warzywny salceson
Dada — średnia
Bagietka nadziewana bryndzą
Rolada z szynki
Hamburgery wieprzowe
Zuzka 30 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
Rolada serowa z brokułami
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wielkanocne precelki
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się