Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
ZUPY MIĘSNE
Cielęca zupa
Dada 1 h. 15 min. średnia
Pokaż przepis
CIELĘCINA
Cielęce kostki na białym winie
Dada 1 h. 30 min. średnia
Smażone cielęce kotlety
Dada 30 min. średnia
Cielęce pieczone kotlety
Dada 1 h. 20 min. średnia
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się