Kuchnia Narodowa
Więcej
MAKARONY
Makaron z tuńczykiem
Michal 30 min. niska
RIZOTTO
Marchewkowe risotto
Michal 50 min. średnia
Spaghetti ze świeżymi pomidorami i bazylią
RYBY
ActiFry Łososiowe kotleciki z pieczonymi ziemniakami
Zuzka 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Brokuł zapieczony z serem
Zuzka 30 min. niska
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka Paryski sen
Michal 20 min. niska
SAŁATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczana sałatka De Lux
Michal 45 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Oliwkowe crostini
Zapiekanka z makaronu penne rigate z pieczarkami
Dada 60 min. niska
Rolki z bakłażana i cukinii
Zuzka 40 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Fasolowa sałatka z kuskusem
Pieczona Tilapia Nilowa
Michal 30 min. średnia
Sałatka Cezar
Michal 40 min. średnia
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
STRUDLE
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie