Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA
Trójkąciki z powidłem
SŁODKIE DANIA
Nadziewamy drożdżowy ślimak
Piernikowe ciasto
Malinowe kratkowane ciasto
TORTY
Dwukolorowy tort
Domowe słodkie fornetti
Kratkowane ciasto powidłowe
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Bananowo - migdałowe ciasto
BABECZKI
Nadziewane koszyczki babuni
Kruche klejone kółeczka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się