Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Indycze kostki na papryce
Indycze szaszłyki w folii
WIEPRZOWINA
Mięsno hermelinowe kuleczki na patyczku
Szaszłyki z mielonego mięsa
MAKARONY
Spaghetti ogrodnika
WOŁOWINA
Kolorowa pieczeń
Indycze piersi na kukurydzy z frytkami i brokułem
KURCZAK
Faszerowane udka z kurczaka w folii
Wielkanocna mięsna rolada
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Kokosowa jęczmienne płatki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się