Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTECZKA
Marcepanowe serduszka z migdałową polewą
ZDROWE WYPIEKI
Bananowy placek z agrestem i borówkami
CIASTA KREMOWE
Migdałowo mascarpone rurki
MUFFINY
Malinowe muffiny z migdałami
Nie pieczone figowe salami
Karmelowe kawałki na waflu
Limonkowy sernik (raw, wegan)
TORTY
Tort jabłkowo-orzechowy
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Migdałowe kapturki
Marcepanowe ślimaki
Kakaowe kuleczki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się