Kuchnia Narodowa
Więcej
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki ziemniaczane z kiszoną kapustą i pieczarkami
Ćwikłowe kofty
KURCZAK
Czosnkowo imbirowe piersi z kurczaka
Pieczona kapusta
Smażony kalafior w cieście z ciecierzycy
Kapuściane trufle
CIASTECZKA
Kardamonowe indyjskie ciasteczka
Burgery z tofu, bakłażanem i marchewką
ZDROWE WYPIEKI
Kuleczki z ciecierzycy z migdałami
Faszerowana wegańska dynia
WYROBY CUKIERNICZE
Gotowane kuleczki z ciecierzycą i kokosem
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
RYBY
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się