Kuchnia Narodowa
Więcej
MIĘSO
Salceson
Dada — średnia
RYBY
Grillowane mątwy
Michal 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Pieczone udo wieprzowe
Jurgason 2 h. niska
Kulki mięsne z knedlem i sosem
Dada 50 min. niska
SOSY
Gęsta zasmażka ze świeżego szpinaku
Dada 25 min. niska
PASTY
Pasta z awokado
Michal 10 min. niska
Pieczona rolada wieprzowa
Jurgason 1 h. 20 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Czosnkowe ślimaczki
Zuzka 40 min. średnia
Szpinakowa potrawka z mrożonego szpinaku
Dada 20 min. niska
Wędzone mięso z puree z groszku w parowarze
Dada 40 min. niska
Faszerowana mięsna rolada
Dada 1 h. 30 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Pieczona ćwikła z czosnkiem
Dada 1 h. 30 min. niska
Łosoś ze szpinakiem w cieście francuskim
Zuzka 40 min. niska
MAKARONY
Spaghetti Aglio e Olio
Michal 10 min. średnia
KURCZAK
Kapusta włoska na gęsto z kawałkami mięsa drobiowego
Dada 60 min. średnia
Spaghetti ze szpinakiem
Michal 15 min. niska
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
CIASTA
Kokosowe jeże
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
Galaretka wieprzowa
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Filety z kurczaka w ziemniaczanym cieście
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
STRUDLE
Strudel jabłkowo-jeżynowy
SŁODKIE DANIA
Twarogowe knedle
Zapiekany makaron
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się