Kuchnia Narodowa
Więcej
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
Jurgason 50 min. niska
CIASTA KREMOWE
Ciastka miodowe z orzechowym grylażem
Jurgason 60 min. średnia
Ciastka ponczowe
Zuzka 1 h. 15 min. średnia
RYBY
Pieczona Tilapia Nilowa
Michal 30 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Sos holenderski
Michal 15 min. niska
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Dada 60 min. średnia
Dorsz z sosem holenderskim
Michal 30 min. niska
Sernik
Jurgason 1 h. 20 min. średnia
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Zuzka 25 min. niska
SOSY
Potrawka z cukinii
Jurgason 45 min. średnia
Cytrynowe ciasto
Jurgason 1 h. 10 min. wysoka
MUFFINY
Muffiny jabłkowo-cynamonowe
Zuzka 35 min. niska
CIASTA
Orzechowa chałka bożonarodzeniowa
Danuška 45 min. niska
PASTY
Pasta z paluszków krabowych
Zuzka 10 min. niska
Pieczony pstrąg
Zuzka 30 min. niska
Sałatka Cezar
Michal 40 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Surówka z buraczków ćwikłowych
Jurgason 15 min. niska
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się