Kuchnia Narodowa
Więcej
INDYK
Mięso z indyka w cieście francuskim
Dada 60 min. średnia
CIASTECZKA
Londyńskie sztangielki
WIEPRZOWINA
Francuskie ziemniaki
Ivan 1 h. 30 min. średnia
CIASTA
Makowo-orzechowe miodowe ciasto
Dada 1 h. 20 min. wysoka
ZDROWE WYPIEKI
Niedźwiedzie łapki - Raw
Dada — niska
Jabłkowe różyczki
KURCZAK
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Jurgason 40 min. średnia
Kurczak na cukinii ze śmietaną
MAKARONY
Makaron zapiekany z bakłażanem
Jurgason 45 min. średnia
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
Dada 15 min. niska
PRZETWORY
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
KACZKA
Pieczone skrzydełka z kaczki
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
CIASTA KREMOWE
Paryskie rożki
RYŻ
Ryż basmati z warzywami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Śmietanowy ryż
DESERY W PUCHARKACH
Budyniowy deser na Halloween
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się