Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
WOŁOWINA
Polędwica z knedlem
Dada — średnia
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Topór kata
Michal 45 min. niska
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Gulasz z kurczaka
Pieczone udo wieprzowe
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafiorowo brokułowe kotleciki z serem
CIASTECZKA
Ciasteczka kokosowe
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
Zupa z boczniaków ze śmietaną
Delikatna nadziewana pieczeń
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane puree
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Szybka zupa z groszku
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie