Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTA KREMOWE
Ciasto z wiśniami i ricottą
Michal 1 h. 20 min. średnia
TORTY
Czereśniowy tort
Zuzka 2 h. wysoka
Czereśniowe ciasto
Zuzka — średnia
CIASTA
Kawowe ciasto z czereśniami
Zuzka 30 min. niska
Kremowe czereśniowe ciasto
Michal 60 min. średnia
Czereśniowe clafoutis
Zuzka 50 min. średnia
Czereśniowe ciasto z rabarbarem
Czereśniowy placek
Fale Dunaju
Zuzka 40 min. średnia
Tradycyjne czereśniowe ciasto
Norika 30 min. niska
STRUDLE
Szarpany Makowo - Wiśniowy strudel
Vilma 1 h. 30 min. wysoka
Makowo - wiśniowy strudel z ciasta francuskiego
Jurgason 30 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
PASTY
Jabłkowo - czekoladowy krem
Tort Malakoff z mascarpone
KACZKA
Letnia pieczona kaczka z warzywną surówką
Tort Konik
RYŻ
Śmietanowy ryż
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
Curry z kalafiora i soczewicy
Twarogowy lodowy deser
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się