PRZEPISY
Doskonałe, delikatne i soczyste drobiowe rolki, faszerowane boczkiem, suszonymi śliwkami i kiszoną kapustą.
Ulubione ziemniaczane knedliki faszerowane wędzonym mięsem, podajemy ze smażoną cebulką i kwaśną kiszoną kapustą.
Przepis na 18-20 porcji wybornego kapuśniaka na wielkie sylwestrowe party. Gotujemy w wielkim, przynajmniej 8 litrowym garnku.
Placki pełne najlepszych smaków.
Ulubiony segedyński gulasz, tym razem z wołowym mięsem i dużą ilością śmietany. Podajemy z knedlem, albo z chlebem. Jak kto lubi :)... ale na pewno każdemu posmakuje! Polecamy przy przygotowywaniu użyć kiszoną kapustę z winem, segedyński ...
Kapustnicę - zupę z kiszonej kapusty podajemy z chlebem, plecionką a do smaku możemy sobie do niej na talerzu dodać kwaśną śmietanę. Dobrze smakuje w zimie jak i w lecie, dlatego możemy gotować sobie ją częściej, nie tylko na święta.
Doskonały obiad lub kolacja z jednej brytfanny.
Mięso jest najsmaczniejsze gdy podajemy je z knedlem oraz duszoną kiszoną kapustą.
Doskonały pieczony kalafior z dodatkowym białkiem w postaci twarogu, na słono. Serwujemy z kiszonymi ogórkami lub kiszoną kapustą.
Prosty, smaczny i tani przepis na makaron zapiekany z parówkami i kiszoną kapustą.

Najpopularniejsze przepisy

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się