Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Pieczone udka z kurczaka z marchewką i rodzynkami
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
Miodowo-imbirowe udka z kurczaka
Pieczone udka z kurczaka z farszem z pieczywa
Udka z kurczaka na cebuli z cukinią
Faszerowane udka z kurczaka w folii
Maślane odwrócone udka z kurczaka
Faszerowane roladki drobiowe w parowarze
Pikantne udka z kurczaka z grilla
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się