Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Drób z wieprzową wątróbką
SŁONE PRZEKĄSKI
Szynka z chrzanem w galarecie
MAKARONY
Szpinakowe lasagne
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany bakłażan w cieście
Steki z kurczaka z sosem z sera pleśniowego
Kalafiorowe spaghetti
Makaron z sosem szpinakowym
PASTY
Pasta rybna z wędzonej makreli
Czosnkowa pasta
Spaghetti z brokułowym sosem
Nadziewane kanapeczki
Sardynkowa pasta
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się