Kuchnia Narodowa
Więcej
RYBY
Panga zapieczona z hermelinem
Zuzka 35 min. niska
KURCZAK
Drób na maśle ze smażoną fasolką szparagową
Jurgason 60 min. średnia
Panga na bambusowych pędach
Dada 45 min. niska
WIEPRZOWINA
Wieprzowina ze spaghetti
Zuzka 30 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Wieprzowe kotlety na białym winie
Zuzka 50 min. niska
Curry piersi z zieloną fasolką szparagową
Zuzka 40 min. niska
Kolorowe mięsno warzywne saute
Jurgason 45 min. niska
Pieczone gnocchi z mięsem drobiowym
Jurgason 40 min. średnia
MAKARONY
Makaron zapiekany z bakłażanem
Jurgason 45 min. średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Jurgason 25 min. niska
Makaron zapiekany z brokułem
Jurgason 40 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się