Kuchnia Narodowa
Więcej
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z pieczarkami
Michal 25 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Parówki w cieście francuskim
Dada 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Ziemskie warzywa
Michal 30 min. niska
MAKARONY
Zapiekany makaron z kapustą
Jurgason — niska
Parówki z sosem sojowym
Michal 20 min. niska
WOŁOWINA
Hiszpański ptaszek w piekarniku
Michal 1 h. 20 min. niska
Fasola na cebuli z parówkami
Mioo 15 min. niska
Duszona kapusta z wieprzowymi parówkami
Jurgason 40 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z parówkami
Dada 35 min. średnia
SOSY
Biały fasolowy sos z parówką
Dada — niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się