Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Pikantny pomidorowy sos
Dada 30 min. średnia
SŁONE CIASTA
Pizza z francuskiego ciasta
Dada 60 min. średnia
RYBY
Makrela w jogurcie
Dada 1 h. 30 min. średnia
MAKARONY
Pikantny makaron z tuńczykiem
Dada — niska
KURCZAK
Placki ziemniaczane z wątróbką drobiową
Dada 60 min. wysoka
Pikantna wątróbka z kurczaka w śmietanowym sosie
Dada 15 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Halaszle z pangi
Dada 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Jajeczny warzywny salceson
Dada — średnia
WOŁOWINA
Chili con carne
WIEPRZOWINA
Bałkański płomień
Jurgason 60 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z grilla
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
CIASTA KREMOWE
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się