Kuchnia Narodowa
Więcej
TORTY
Czekoladowy kopiec kreta
CIASTA KREMOWE
Karmelowe makowe ciasto
ROLADY
Wielkanocna rolada
Tort Szwarcwaldzki
Wesoły wielkanocny tort Zajączek
Brownie tort z owocami
Mascarpone tort z białą czekoladą
Sandwich z orzeszkami z francuskiego ciasta
Migdałowo mascarpone rurki
Tort szachownica z mascarpone i bananami
Makowy cheesecake z mascarpone
Czekoladowy deser z kokosowym mascarpone kremem
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się