Kuchnia Narodowa
Więcej
Kurczak 124
Wieprzowina 158
Indyk 25
Wołowina 39
Kaczka 18
Cielęcina 8
Zajęcze i królicze mięso 5
Jagnięcina 2
Dziczyzna 2
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
KURCZAK
Roladki z kurczaka w sosie z pora
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Wędzone udka z kurczaka z puree z groszku w parowarze
WOŁOWINA
Gulasz z kotła
Hamburgery wieprzowe
Steki z wołowiny
Kulki mięsne w diabelskim sosie
Sos do steków ze świeżymi ziołami
Marokański wróbel w foremce keksowej
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się