Kuchnia Narodowa
Więcej
TORTY
Czekoladowy kopiec kreta
CIASTA
Figowe ciasto
Słodki chlebek z cukinii z nasionami chia
Budyniowe osie gniazda
Trzypiętrowy kasztanowy tort
Jabłkowe ciasto z budyniem i posypką
MUFFINY
Jabłkowe muffiny z posypką
Dwupiętrowe jabłkowe ciasto
Jogurtowe muffiny
CIASTA KREMOWE
Karmelowe makowe ciasto
BABKI
Cynamonowa babka z jabłkami
Ucierana babka
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się