Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Pokaż przepis
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
RYBY
Stek z łososia na ziołach prowansalskich
Dada — niska
Sandacz na prowansalski sposób
Jurgason 50 min. niska
DESERY W PUCHARKACH
Jabłkowy jesienny pucharek
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaczane kluski - haluszki
CIASTECZKA
Upiorne palce wiedźmy
ROLADY
Rolada z likierem jajecznym
KACZKA
Piersi z kaczki z sosem żurawinowym
WIEPRZOWINA
Pieczona rolada wieprzowa
STRUDLE
Twarogowo-jabłkowa strucla
Paluszki z białek
Amerykańskie ziemniaki
Cukinia faszerowana wieprzowiną
Topór kata
Chili con carne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się