Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Wołowina z selerem
Michal 3 h. wysoka
Pokaż przepis
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
RYBY
Stek z łososia na ziołach prowansalskich
Dada — niska
Sandacz na prowansalski sposób
Jurgason 50 min. niska
MAKARONY
Tarhonya
KURCZAK
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
WIEPRZOWINA
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się