Kuchnia Narodowa
Więcej
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
Jurgason — średnia
Serowa rolada
Jurgason 30 min. średnia
Bryndzowe paluszki
Norika 60 min. niska
CIASTECZKA
Czekoladowe bomby
Danuška — niska
ZUPY MIĘSNE
Gazdowski kapuśniak z kaszą
Dada 1 h. 30 min. średnia
Serowe kanapeczki
Dada — niska
Klasyczne kanapeczki
Dada 40 min. niska
Sylwestrowy kapuśniak
SYROPY I HERBATY
Wiśniowo-pomarańczowy poncz
Dada — średnia
Sylwestrowe pogacze ze skwarkami
Norika 1 h. 30 min. średnia
Rolada z szynki
Żabki
Jurgason 1 h. 40 min. średnia
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Kokosanki
Kokosowe kawałki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
KURCZAK
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się