Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Michal 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
RYBY
Dorsz w cieście z białek
Gyros na patelni i tzatziki
Michal 20 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantna zapiekana dynia
Dada 60 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z warzywami
Dada 1 h. 15 min. średnia
MAKARONY
Tarhonya
Gulasz z kurczaka
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
Leczo z jajkiem
CIASTA
Tradycyjne czereśniowe ciasto
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Trdelniki
Delikatne placki z cukinii i ziemniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Nadziewane kanapeczki
Kawowce
SŁODKIE DANIA
Orzechowy makaron
Pieczony boczek
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się