Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
Pokaż przepis
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Michal 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
RYBY
Dorsz w cieście z białek
Gyros na patelni i tzatziki
Michal 20 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantna zapiekana dynia
Dada 60 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z warzywami
Dada 1 h. 15 min. średnia
Smażone grzyby Shimeji
ZUPY GRZYBOWE
Zupa z leśnego grzyba siedzunia sosnowego
DODATKI ZIEMNIACZANE
Domowe ziemniaczane loksze
Ziemniaki smażone na maśle
Roladki z kurczaka w sosie z pora
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
Steki z wieprzowiny
CIASTA KREMOWE
Kremowe czereśniowe ciasto
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka mieszana z kuleczkami sera
Selerowo marchewkowa surówka z serem
Oryginalny polski bigos
Ciasteczka winne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się