Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Michal 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
RYBY
Dorsz w cieście z białek
Gyros na patelni i tzatziki
Michal 20 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantna zapiekana dynia
Dada 60 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z warzywami
Dada 1 h. 15 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
Nektarynkowy tort z bitą śmietaną
ROLADY
Kasztanowa rolada
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Orzechowe kółeczka z czekoladowym kremem
Ciastko kawowe
Panga w pełnoziarnistym cieście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie