Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Indyjski maślany kurczak
Michal 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Pikantna golonka na piwie
Dada — średnia
RYBY
Dorsz w cieście z białek
Gyros na patelni i tzatziki
Michal 20 min. niska
ZUPY MIĘSNE
Zupa rybno-warzywna
Dada 50 min. wysoka
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Pikantna zapiekana dynia
Dada 60 min. niska
Pikantne udka z kurczaka z warzywami
Dada 1 h. 15 min. średnia
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
MAKARONY
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Filet z dorsza na parze
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się