Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Party podudzia na jabłkach z oliwkami
Zuzka 2 h. niska
SOSY
Pikantne jabłkowe chutney z kokosem
Dada 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Curry z bakłażanem i ciecierzycą
Dada 25 min. średnia
Grillowane drobiowe medaliony z koprem włoskim
Michal — niska
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Bananowo - migdałowe ciasto
ŚNIADANIOWE KASZE
Kasza kukurydziana z bananami
Camembert z niedźwiedzim czosnkiem
Kalafior z indyjskimi przyprawami
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie