Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowo-wołowa rolada z jajkiem
Dada 1 h. 40 min. średnia
WOŁOWINA
Wołowa rolada z marchewką
Dada 1 h. 50 min. średnia
Dynia na gęsto z duszonym wołowym mięsem
Dada 2 h. średnia
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
TORTY
Halloweenowy tort twarogowo-ryżowy bez pieczenia
ŚNIADANIOWE KASZE
Mleczny ryż z owocami
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Królicze wątróbki z jabłkami
CIASTA KREMOWE
Kawowo - karmelowe ciasto
ROLADY
Kasztanowa rolada
SŁONE PRZEKĄSKI
Wielkanocne precelki
Delikatna nadziewana pieczeń
MUFFINY
Muffiny z winogronami i śliwkami
CIASTECZKA
Ciastko kawowe
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie