Kuchnia Narodowa
Więcej
SYROPY I HERBATY
Winogronowy syrop
Zuzka — średnia
Syrop z aronii
Dada — średnia
Syrop z czarnego bzu
Syrop z kwiatów czarnego bzu
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Dada — niska
STRUDLE
Jabłkowe kostki
Dada 1 h. 30 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SOSY
Czerwona soczewica ze szpinakiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
SŁONE PRZEKĄSKI
Galaretka wieprzowa
WOŁOWINA
Gulasz z flaczków
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Placki z ziemniaczanego ciasta z brokułem
WIEPRZOWINA
Faszerowane wieprzowe bocheneczki
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajko Benedykta
Jabłkowy strudel w cieście francuskim
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie