Kuchnia Narodowa▼
Więcej▼
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Pokaż przepis
WIEPRZOWINA
Topór kata
Michal 45 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Dada — średnia
WOŁOWINA
Polędwica z knedlem
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Węgierski gulasz z flaczków
Ciasto z kwaśnego mleka
CIASTECZKA
Laskowe dukaty
ROLADY
Kasztanowa rolada
MAKARONY
Spaghetti Aglio e Olio
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kokosowe duszone warzywa
Ćwikłowe kluseczki
Rolada Stefana
KURCZAK
Piersi z kurczaka faszerowane mozzarellą i bazylią
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Świąteczna zupa z soczewicy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 9 • Zalogować się