Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Kurczak po chińsku
Jurgason 40 min. niska
Marynowane mięso drobiowe z azjatycką mieszanką warzyw
Dada — średnia
Azjatyckie piersi z kurczaka
Dada 40 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Wiosenna chińska zupa
WIEPRZOWINA
Wieprzowy wok z tofu
Dada 45 min. niska
Marchewkowa ostro kwaśna zupa
Michal 30 min. niska
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Michal 45 min. średnia
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kalafior po mandżursku
Michal 60 min. wysoka
ŚNIADANIA Z JAJEK
Jajecznica z tofu i rzodkwią
Michal 20 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
BABKI
Babka orkiszowa z delikatnym nadzieniem
SŁONE PRZEKĄSKI
Rolada serowa z brokułami
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
CIASTECZKA
Kółeczka z orzechową pianką
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wielkanocne precelki
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Marokański wróbel w foremce keksowej
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się