swiatwemnie.pl

Kuchnia chińska

 
Jajecznica z tofu i rzodkwią

Przepis na smaczną, soczystą i odżywczo bogatą wegańską jajecznicę - tofucznicę (bez jajek).

Pichcił

Michal

Czas przygotowania

20 min.

Trudność

niska

Wieprzowy wok z tofu

Kolorowy wok z azjatyckiej kuchni. Podajemy z ryżem albo ryżowym makaronem.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

45 min.

Trudność

niska

Kurczak po chińsku

Piersi z kurczaka o delikatnie pikantnym smaku, przygotowane z warzywną mieszanką na chiński sposób.

Pichcił

Jurgason

Czas przygotowania

40 min.

Trudność

niska

Wiosenna chińska zupa

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

40 min.

Trudność

niska

Azjatyckie piersi z kurczaka

Podajemy z gotowanymi ziemniakami, albo ryżem, według smaku również ze świeżą surówką warzywną.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

40 min.

Trudność

niska

Marynowane mięso drobiowe z azjatycką mieszanką warzyw

Smaczne mięso drobiowe w delikatnym śmietanowym sosie z azjatycką mieszanką warzyw.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

Trudność

średnia

Marchewkowa ostro kwaśna zupa

Pichcił

Michal

Czas przygotowania

30 min.

Trudność

niska

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się