swiatwemnie.pl

Dodatki > Kluski na parze

Kluski na parze

 
Knedle z pieczarkami i boczkiem

Smaczne, nie rozpadające się knedle. Ulepszona wersja z grzybami i boczkiem.

Pichcił

Michal

Czas przygotowania

1 h. 10 min.

Trudność

niska

Śląskie ziemniaczane knedliczki

Smaczne knedliczki (kluski) podajemy do gotowanych mięs z sosem.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

60 min.

Trudność

średnia

Karlowarskie tostowe knedliki

Smaczny dodatek do obiadu z tostowego chleba.

Pichcił

Michal

Czas przygotowania

45 min.

Trudność

średnia

Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego

Łatwy do przyrządzenia 600 gramowy knedel z garnka parowego.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

1 h. 30 min.

Trudność

niska

Pyzy ziemniaczane

Klasyczne domowe pyzy z cebulką jako dodatek do głównego dania.

Pichcił

Jurgason

Czas przygotowania

Trudność

średnia

Delikatny parzony knedel

Pichcił

Jurgason

Czas przygotowania

60 min.

Trudność

niska

Domowy knedel na parze

Prosty przepis na knedel na parze o długości około 25 cm.

Pichcił

Zuzka

Czas przygotowania

50 min.

Trudność

niska

Karlowarski knedel

Smaczny i gęsty knedel z typową kratkowaną strukturą.

Pichcił

Michal

Czas przygotowania

1 h. 10 min.

Trudność

niska

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się