Kuchnia Narodowa
Więcej
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Michal 45 min. średnia
Domowy knedel na parze
Zuzka 50 min. niska
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedel z bułki gotowany w porcelanowym garnuszku
Dada 40 min. średnia
Domowy drożdżowy knedel z garnka parowego
Dada 1 h. 30 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
Pyzy ziemniaczane
Jurgason — średnia
Delikatny parzony knedel
Jurgason 60 min. niska
Śląskie ziemniaczane knedliczki
Dada 60 min. średnia
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTA
Bratysławskie rogaliki bez drożdży
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
LIKIERY
Ajerkoniak
CIELĘCINA
Cielęce pieczone kotlety
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Miso zupa z fasolką szparagową
Bananowo karmelowe ciasto
ZUPY JARZYNOWE
Kapuściana zupa redukująca
KURCZAK
Drobiowe szpinakowo-jajeczne roladki
Świąteczna zupa z soczewicy
MUFFINY
Garnuszkowe muffiny
RYBY
Delikatne łososiowe szaszłyki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się