Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ciecierzycy z kolendrą
Ziemniaki z ciecierzycą
SOSY
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
MAKARONY
Bryndzowe spaghetti
PASTY
Ziołowe masło
INDYK
Indycze saute z porem
ZUPY MIĘSNE
Tajska zupa z kurczaka z mlekiem kokosowym
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
Jajeczna pasta z niedźwiedzim czosnkiem
MUFFINY
Pijane wielkanocne zające
CIASTA
Łatwe lane buchty
CIASTA KREMOWE
Baranek wielkanocny
ZDROWE WYPIEKI
Raw makowe kuleczki
Likierowe kostki
Ciasto na zsiadłym mleku
CIELĘCINA
Cielęcy gulasz z ziemniakami
ActiFry hermelin z orzechami
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie