Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ciecierzycy z kolendrą
Ziemniaki z ciecierzycą
SOSY
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
MAKARONY
Bryndzowe spaghetti
PASTY
Ziołowe masło
INDYK
Indycze saute z porem
ZUPY MIĘSNE
Tajska zupa z kurczaka z mlekiem kokosowym
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
Tarhonya
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Filet z dorsza na parze
Indyjski maślany kurczak
Udka z kurczaka na kiszonej kapuście
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się