Kuchnia Narodowa
Więcej
Curry z kalafiora i soczewicy
RYBY
Ryba żabnica z groszkowym puree
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Placki z ciecierzycy z kolendrą
Ziemniaki z ciecierzycą
SOSY
Sos z czerwonej soczewicy z kokosowym mlekiem
MAKARONY
Bryndzowe spaghetti
PASTY
Ziołowe masło
INDYK
Indycze saute z porem
ZUPY MIĘSNE
Tajska zupa z kurczaka z mlekiem kokosowym
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się