Kuchnia Narodowa
Więcej
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
Dada — niska
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
Dada — wysoka
CIASTA KREMOWE
Paryskie rożki
Zuzka 60 min. średnia
Ryż dmuchany w polewie karmelowej
Dada 60 min. średnia
Karmelowo-orzechowe szyszki
Grylażowe kuleczki
BABECZKI
Kasztanowe koszyczki
Dada 1 h. 20 min. średnia
Czekoladowe babeczki
Norika 45 min. niska
Miodowe karmelowe cukierki
Kulki kasztanowo - owsiane
Bożonarodzeniowe czekoladowe kuleczki
Zuzka — średnia
Nadziewane koszyczki babuni
Norika 60 min. średnia
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa fasolowa z wędzoną golonką
CIASTA
Kokosowe jeże
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
RYBY
Łosoś w sosie z boczniaków ze szpinakiem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Baranek wielkanocny
STRUDLE
Strudel jabłkowo-jeżynowy
SŁODKIE DANIA
Twarogowe knedle
KURCZAK
Zapiekany makaron
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone tofu w sezamowo-paprykowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się