Kuchnia Narodowa
Więcej
PIECZYWO
Czosnkowe trójkąciki
Zuzka 60 min. średnia
Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta
Dada 30 min. niska
BIO ciasteczka z kakaem
Michal 60 min. niska
Plecionki
Zuzka 60 min. niska
Hot-Dog bułki
Oliwkowe spirale
Michal 1 h. 20 min. średnia
Bryndzowe pieczywo
Dada 1 h. 40 min. wysoka
Śródziemnomorskie bochenki
Michal 1 h. 20 min. niska
Hamburgerowe bułki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
KURCZAK
Rolada z kurczaka z mielonym mięsem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
CIASTECZKA
Przekładane wafle z orzeszkami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Kapusta pak choi z grzybami shiitake
KACZKA
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
ZUPY GRZYBOWE
Flaczki z boczniaków
SŁODKIE DANIA
Kluseczki z makiem
Marynujemy grzyby
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie