swiatwemnie.pl

Pieczywo

 

Oliwkowe spirale

Oliwkowe spirale

Z pomocą tego przepisu możecie sobie przygotować doskonałe domowe party pieczywo nadziewane oliwkami.

Pichcił
Michal
Czas przygotowania
1 h. 20 min.
Trudność
średnia

Hamburgerowe bułki

Hamburgerowe bułki

Sprawdzona procedura na przygotowanie delikatnego drożdżowego ciasta. Bułki nadają się na przygotowanie hamburgerów.

Pichcił
Michal
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
niska

Plecionki

Plecionki

Puszyste pieczywo którego nie może zabraknąć na świątecznym stole.

Pichcił
Zuzka
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
niska

BIO ciasteczka z kakaem

BIO ciasteczka z kakaem

Delikatny i miękki zamiennik przekąski z włóknem. Doskonałe na drugie śniadanie, albo jako przegryzka na wycieczce. Z pewnością nie zaszkodzi trzymającym dietę. Wręcz przeciwnie, może zastąpić chipsy przy wieczornym filmie.

Pichcił
Michal
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
niska

Śródziemnomorskie bochenki

Śródziemnomorskie bochenki

Według tego przepisu z łatwością przygotujecie sobie pieczone bochenki nadziewane koktajlowymi pomidorkami i oliwkami. Z zewnątrz chrupiące a w środku delikatne i smaczne.

Pichcił
Michal
Czas przygotowania
1 h. 20 min.
Trudność
niska

Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta

Szczypiorkowe bułki z drożdżowego ciasta

Proste i szybkie bułki z drożdżowego ciasta. Ciasto drożdżowe możemy sobie przygotować również w domowej elektrycznej piekarni.

Pichcił
Dada
Czas przygotowania
30 min.
Trudność
niska

Bryndzowe pieczywo

Bryndzowe pieczywo

Podajemy jako dodatek do gęstych mięsnych i strączkowych zup.

Pichcił
Dada
Czas przygotowania
1 h. 40 min.
Trudność
wysoka

Hot-Dog bułki

Hot-Dog bułki

Sprawdzony przepis na przygotowanie delikatnego tłuszczowego pieczywa.

Pichcił
Michal
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
niska

Czosnkowe trójkąciki

Czosnkowe trójkąciki

Mięciutkie, czosnkowo serowe przekąski. Do zimnego piwka jak stworzone.

Pichcił
Zuzka
Czas przygotowania
60 min.
Trudność
średnia

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się