Kuchnia Narodowa
Więcej
SOSY
Szybki fasolowy dodatek na gęsto z białej fasoli
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Fasolowa zupa z kurkumą
Strączkowy gulasz z kiełbasą
Fasolowa zupa z pomidorami i mięsem
Zupa fasolowa z pomidorami
Toskańska zupa fasolowa
Cukiniowo - fasolowa zupa
Słodko kwaśna mleczna zupa fasolowa
Zupa z białej fasoli
PRZETWORY
Winogronowy dżem
CIASTA KREMOWE
Somloi kluski (Somlói galuska)
Jabłkowa kremówka
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
TORTY
Tort Malakoff z mascarpone
Tort Konik
RYŻ
Śmietanowy ryż
ZUPY JARZYNOWE
Zupa demikat z ziemniakami
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Warzywne klopsy z cukinią
SŁONE CIASTA
Bałkański kołacz z francuskiego ciasta
Curry z kalafiora i soczewicy
CIELĘCINA
Cielęca wątróbka z boczniakiem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się