Kuchnia Narodowa
Więcej
DODATKI ZIEMNIACZANE
Frytki z batatów
Michal 30 min. niska
WOŁOWINA
Wołowe polędwiczki na puree z batatów
Michal 1 h. 30 min. średnia
WIEPRZOWINA
Bon Batatas von Forno
Michal 1 h. 25 min. średnia
KURCZAK
ActiFry kotlety drobiowe w serowej panierce z pikantnymi frytkami
Jurgason 50 min. średnia
Słodkie ziemniaki z parmezanem
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Słodkie ziemniaki z cukinią i indyjskimi przyprawami
Dada 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Śmietanowa zupa z soczewicą i batatami
Dada 25 min. średnia
Pieczone słodkie ziemniaki
Dada 40 min. niska
Bataty z ciecierzycą i jogurtowo-ogórkowym dressingiem
Dada 40 min. średnia
DODATKI WARZYWNE
Zapiekany słodki ziemniak z dynią hokkaido
Michal 35 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się