Kuchnia Narodowa
Więcej
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Dada 1 h. 30 min. średnia
Wołowy gulasz z ziemniakami
Dada 2 h. 30 min. średnia
KURCZAK
Gulasz nie gulasz
Jurgason — niska
ZUPY MIĘSNE
Wieprzowa zupa
Dada 1 h. 30 min. niska
Gulasz z piwem
Dada 2 h. 30 min. niska
WIEPRZOWINA
Gulasz z fasolą
Dada 1 h. 15 min. średnia
Kociołkowy gulasz bez kociołka
ZUPY GRZYBOWE
Gulasz z boczniaków z ziemniakami
Dada 50 min. niska
Flaczki z boczniaków
Dada 40 min. niska
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się