Kuchnia Narodowa
Więcej
RIZOTTO
Risotto z boczniakami
Dada 40 min. średnia
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Michal 2 h. średnia
KACZKA
Udka z kaczki z orzechowym farszem
Dada 1 h. 50 min. średnia
Risotto z kurkami
Michal 40 min. niska
WIEPRZOWINA
Pasterskie ciasto
Jurgason 60 min. wysoka
Szparagowe risotto
Michal 30 min. średnia
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
Dada — średnia
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Dada 15 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
WYROBY CUKIERNICZE
Rumowe kulki tylko dla dorosłych
CIASTA KREMOWE
Pomarańczowe ciasto z orzechami w karmelu
ROLADY
Rolada kokosowa bez pieczenia
Smażony ser - twarożki
Pieczona kaczka - najprostszy sposób na jej przygotowanie
MAKARONY
Makaron z sosem z czarnej fasoli
Baranek wielkanocny
STRUDLE
Strudel jabłkowo-jeżynowy
DODATKI WARZYWNE
Duszone warzywa z kokosem i borówkami
INDYK
Pieczone indycze kotlety
KURCZAK
Zapiekany makaron
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się