Kuchnia Narodowa
Więcej
Mięso 380
Dania wegetariańskie 176
Ryby 63
Makarony 57
Pizza 3
Sosy 47
Rizotto 12
Słodkie dania 71
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Smażone grzyby Shimeji
WIEPRZOWINA
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
CIELĘCINA
Ossobuco - duszony udziec cielęcy
Wieprzowa szynka z szynkowaru
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SOSY
Dip z niedźwiedzim czosnkiem
Fasola na cebuli z parówkami
WOŁOWINA
Węgierski gulasz z flaczków
Ziemniaczany placek z cebulą i niedźwiedzim czosnkiem
Kluseczki z kiszoną kapustą
Boczniak w sosie z kurkumy
Szybki hamburger z pieczenią w bułce
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
SŁONE PRZEKĄSKI
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
ZUPY MIĘSNE
Mangalica kociołkowy gulasz
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie