Kuchnia Narodowa
Więcej
Mięso 380
Dania wegetariańskie 176
Ryby 63
Makarony 57
Pizza 3
Sosy 47
Rizotto 12
Słodkie dania 71
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
SŁODKIE DANIA
Makówki - makiełki
WIEPRZOWINA
Nadziewane zapiekane bułki
Delikatne śliwkowe buchty
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Kulki mięsne w diabelskim sosie
Marokański wróbel w foremce keksowej
Pieczony pstrąg
Zapiekany wieprzowy schab w ziemniaczanym placku
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się