Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZEKĄSKI
Serowe rożki z oliwkami
SŁONE PRZEKĄSKI
Pizza ślimaczki z ciasta francuskiego
MAKARONY
Lasagne z delikatnym beszamelem
KURCZAK
Drobiowe kieszonki faszerowane serem feta
DODATKI ZIEMNIACZANE
Słodkie ziemniaki z parmezanem
Spaghetti z pomidorowo-cebulowym sosem
Szpinakowe lasagne
Papryki faszerowane tuńczykiem ze spaghetti
DANIA WEGETARIAŃSKIE
ActiFry zapiekana cukinia
Tofu paluszki w cieście z oregano
WIEPRZOWINA
Pieczona wieprzowina z pomidorami
Gyros na patelni i tzatziki
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się