Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Morawski wróbel
Michal 1 h. 30 min. niska
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Dada — niska
SŁODKIE DANIA
Ciastka morawskie
Dada — średnia
WOŁOWINA
Polędwica z knedlem
CIASTA
Wielkanocne judasze
Zuzka 1 h. 30 min. niska
Topór kata
Michal 45 min. niska
Polędwica na śmietanie
Michal 3 h. 30 min. średnia
ZUPY GRZYBOWE
Kulajda
Michal 45 min. średnia
KLUSKI NA PARZE
Karlowarskie tostowe knedliki
Karlowarski knedel
Michal 1 h. 10 min. niska
Knedle z pieczarkami i boczkiem
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Delikatne śliwkowe buchty
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się