Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Barszcz
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Pikantna kapustnica
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Wieprzowina na grzybach
SOSY
Potrawka z soczewicy
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Zupa z kaczki
DODATKI DO ZUP
Zacierka - makaron do zupy
CIASTA KREMOWE
Bananowe kremowe ciasto z twarogiem
Domowy smalec wieprzowy i skwarki
Wieprzowa szynka z szynkowaru
Pogacze ze skwarkami
DODATKI ZIEMNIACZANE
Cukiniowo - ziemniaczane puree
Fasola na cebuli z parówkami
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Mleczna fasolowa zupa
Mangalica kociołkowy gulasz
Węgierski gulasz z flaczków
SYROPY I HERBATY
Bożonarodzeniowy poncz
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Boczniak w sosie z kurkumy
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się • Ustawienia plików cookie