Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Barszcz
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Pikantna kapustnica
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Wieprzowina na grzybach
SOSY
Potrawka z soczewicy
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Zupa z kaczki
PRZETWORY
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
MAKARONY
Tarhonya
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Słodko - kwaśna zupa fasolowa
CIASTA KREMOWE
Palce lizać
Marchewkowe ciasto z twarogiem
Pasteryzujemy gruszki
DODATKI ZIEMNIACZANE
Ziemniaki smażone na maśle
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Zapiekana cukinia z parmezanem
SAŁATKI MIĘSNE
Sałatka z buraczków z majonezem
SŁODKIE ŚNIADANIA
Placuszki z dżemem
Warzywne klopsy z cukinią
Zapiekane ziemniaczane naleśniki z serem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się