Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Wieprzowe kotlety ze śliwkowym dżemem
Mięso z sosem marchewkowo-pietruszkowym
ZUPY MIĘSNE
Prosty rosół z kurczaka
Drobiowy rosół z brukselką i domowym makaronem
Barszcz
WOŁOWINA
Polędwica na śmietanie
Pikantna kapustnica
SŁONE PRZEKĄSKI
Topielcy
Wieprzowina na grzybach
SOSY
Potrawka z soczewicy
RYBY
Panga w sosie śmietanowo-musztardowym
Zupa z kaczki
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka nadziewane pleśniowym serem i boczkiem
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Bananowo - migdałowe ciasto
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
Kokosowe kawałki
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się