Kuchnia Narodowa
Więcej
CIASTECZKA
Słodkie winne ciasteczka
Dada — średnia
RYBY
Sandacz na prowansalski sposób
Jurgason 50 min. niska
WIEPRZOWINA
Marynowana wieprzowina na rukoli
Zuzka 60 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
Wielkanocne precelki
MUFFINY
Jogurtowe muffiny
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
Czekoladowe babeczki
ŚNIADANIOWE KASZE
Kokosowa jęczmienne płatki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się