Kuchnia Narodowa
Więcej
WIEPRZOWINA
Pieczarkowe roladki z mielonym mięsem
Zuzka 40 min. niska
DANIA WEGETARIAŃSKIE
Nadziewany grillowany camembert
Zuzka — średnia
SAŁATKI WARZYWNE
Sałatka z liśćmi szpinaku
Michal 40 min. niska
KURCZAK
Roladki z kurczaka z szwarcwaldzką szynką
ZUPY Z ROŚLIN STRĄCZKOWYCH
Zupa z bobu z boczkiem
Dada — średnia
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się