swiatwemnie.pl

Bulion z ryby w przepisach

 
Zupa rybna z niedźwiedzim czosnkiem

Gęsta rybna zupa, pełna warzyw, wzbogacona o ulubiony niedźwiedzi czosnek.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

45 min.

Trudność

średnia

Halaszle z pangi

Doskonała, delikatnie pikantna rybna zupa z pangi. Proste i szybkie przygotowanie.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

30 min.

Trudność

niska

Zupa rybno-warzywna

Gęsta zupa z warzyw i filetów rybnych. Na zupę polecamy użyć filety, które zawierają 100% mięsa i nie są konserwowane żadnym środkiem.Najodpowiedniejsze są filety z ryb, które są bezpośrednio po złowieniu przetwarzane i mrożone. Oczywiście, do przyrządzenia zupy można użyć także jakąkolwiek mrożoną czy też świeżą rybę. Jednak konsumpcja będzie trudniejsza, gdyż trzeba uważać na ości.

Pichcił

Dada

Czas przygotowania

50 min.

Trudność

wysoka

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się