Kuchnia Narodowa
Więcej
KURCZAK
Pieczarki z wątróbką drobiową
Dada 40 min. średnia
SŁONE PRZEKĄSKI
Oliwkowe crostini
Zuzka 30 min. niska
ZUPY JARZYNOWE
Zupa cebulowa
Michal 2 h. 30 min. niska
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
CIASTA KREMOWE
Nugatowe ciasto z bitą śmietaną
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
WIEPRZOWINA
Ziemniaki przekładane z mięsem mielonym
Galaretka wieprzowa
SAŁATKI MIĘSNE
Delikatesowa sałatka
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
WOŁOWINA
Steki z wołowiny
Marokański wróbel w foremce keksowej
Czekoladowe babeczki
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się