Kuchnia Narodowa
Więcej
PRZETWORY
Pasteryzujemy gruszki
Dada — niska
Winogronowy dżem
Zuzka — średnia
Domowe suszone pomidory z bazylią i czosnkiem
Konserwujemy ogórki
Nakładany chrzan
Michal 30 min. niska
Marynujemy grzyby
Dada — średnia
Konserwujemy pikantne ogórki
Kiszone ogórki
Dada — wysoka
Mrożony niedźwiedzi czosnek
Dada 15 min. niska
Pasteryzujemy - buraczki z chrzanem
CIASTA KREMOWE
Twarogowe tiramisu
ZAJĘCZE I KRÓLICZE MIĘSO
Smażona wątróbka z królika
Mleczne ciastko
SŁONE PRZEKĄSKI
Tuńczykowe ślimaki z ciasta francuskiego
Kremowe ciasto z mascarpone
KURCZAK
Piersi z kurczaka w sosie z boczniaków
ZUPY JARZYNOWE
Zupa warzywna z wykorzystaniem wywaru z parowaru
Wiosenna zupa z knedlikami z kaszy manny
CIASTECZKA
Kokosanki
SŁODKIE DANIA
Delikatne śliwkowe buchty
CIASTA
Twarogowe ciasto z brzoskwiniami
RYBY
Łosoś w ziołowo-musztardowej panierce
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Powered by Master_CMS 8 • Zalogować się